partytime

Kinderen tussen 8 en 14 vieren …

 

samen met vriendjes en vriendinnetjes hun verjaardag bij Studio Stitch: ze maken er elk een eigen rokje (een short voor de jongens), knuffelkussen, draagtas… onder begeleiding.

In het verjaardagspakket zitten de nodige stoffen (stof van max. 12 euro per meter) en benodigdheden, een hapje en een drankje voor alle vriendjes inbegrepen. De kostprijs voor dit alles is 20,5 euro per kind.

Wenst de jarige een verjaardag-de-luxe, dan komt op afspraak een schoonheidsspecialiste langs die de meisjes basis make-up leert aanbrengen. Hiervoor is een supplement van 10 euro per kind.

Er is plaats voor maximum 7 vriendjes (ecxl. de jarige). De feestjes gaan door op woensdagnamiddag of zaterdag en duren 3 uur. 

Indien er meer dan 8 kindjes zijn, dan kan dit, maar wordt er een supplement van 3.0 euro per kind aangerekend. De feestjes duren dan ook 3,5 uur.

 

Boven de 14 jaar...

Organiseer jouw eigen late-night-shopping bij Studio Stitch, met familie en vrienden. Kom langs met vriendinnen, zussen, schoonzussen, mama's, schoonmama's, tantes, ... (de mannelijke versies van alle voorgenoemde zijn uiteraard ook welkom!) en kies samen je stofjes en/of wol voor jullie komende projecten. Als gastvrouw krijg je een geschenkbon ter waarde van 5% van de totale verkochte waarde op jouw avond.

Bubbels en hapjes worden door ons voorzien!

Late-night-avonden zijn mogelijk op dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond (Donderdagen kunnen uitzonderlijk ook).

OF...

Zin in eens iets helemaal anders voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, baby-shower, after work of wil je gewoon plezier maken? Kom dan gerust eens langs, want samen met jou stellen we een feestje samen op maat van het thema en jouw wensen. 

 

Studio Stitch

Diksmuidekaai 1 bus 1 

8500 Kortrijk

056 / 90.77.11

info@studiostitch.be

Visit

Webshop

Feestjes

Naai- en breicafé

Contact

Informatie

Sociale media

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Schrijf in op onze nieuwsbrief

© 2020 by Studio Stitch. Proudly created with Wix.com